Ce-o fi … o fi!

Ce-o fi … o fi!

Dragii mei, nu este chiar asa 🙂 Si sa va spun si de ce. Am multi cunoscuti care aplica la modul haotic atunci cand isi cauta un nou job. Si nu e bine … oh! no! no! no! mai ales cand ai tu o anumita companie in vizor! Si pentru ca ti s-a pus „piticul” pe compania X aplici la absolut toate joburile lor libere, indiferent ca sunt pe vanzari, hr, contabilitate, suport, etc.

Nu va doriti sa fiti „etichetati” ca spammeri nehotarati si dezorientati. Multa lume nu stie ca orice aplicatie la un job ramane in baza de date a angajatorului.

Exemplu: Omul asta a aplicat pentru HR acum, insa in trecut a mai aplicat si pentru alte joburi din zone nu prea conexe, lucru care ma face sa conculzionez ca, de fapt si de drept, nu prea stie ce vrea … Pe langa alte multe aspecte … acesta este inca un motiv pentru  CV RESPINS!Imagine 

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Ce-o fi … o fi!&8221;

    1. Ba da, Ba da! Numai sa cante la o singura grupa de instrumente! Ii prefer pe aia de la instrumente de percutie si instrumente de suflat! Cei de la combinate sunt mai greu de ascultat … hm hm :)))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s